İZMİR / BUCA - Şerif Tikveşli İlkokulu

Şerif Tikveşli İlkokulu

Göksu Mah.648 sk. No 33 Buca İZMİR
Vizyon
GELİŞİM İÇİN DEĞİŞEBİLEN VE DEĞİŞTİREBİLEN BİREYLER YETİŞTİREN BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM KURUMU OLARAK;İNSANİ DEĞERLERİ KENDİSİNE TEMEL ALAN,SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANDA KENDİSİNİ VAR EDEBİLEN,ÇAĞIN NORMLARINA EŞDEĞER EĞİTİM VEREN EN GÜÇLÜ EĞİTİM KURUMU OLMAK.
Misyon
ÖĞRENCİLERİ İLGİ VE YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YETİŞTİRME,ÖĞRENCİLERİN BİLİMSEL DÜŞÜNME,ÇALIŞMA,ARAŞTIRMA VE SORGULAMA YETENEKLERİNİ GELİŞTİRME. EĞİTİM TEKNOLOJİLERİNİ KULLANAN,YENİLİKLERİ TAKİP EDEN,DEMOKRATİK KATILIMI VE FARKLILIKLARI ÖNEMSEYEN VE ÇEVRESİNDEKİ OLAYLARA DUYARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Başarılar
2016 Yılı "SU KAŞİFLERİ PROJESİ" Türkiye 1.si, İngiltere´nin Londra kentinde "SU KAŞİFLERİ PROJESİ" Dünya 1.si
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH GRUBU : 08:00-12:50 ÖĞLEN GRUBU : 13:10-18:00
Ulaşım
OKULUMUZ İZBAN İNKILAP DURAĞINA 30 M MESAFEDE YER ALMAKTADIR. OKULUMUZ ESHOT İNKILAP DURAĞININ HEMEN YANINDA YER ALMAKTADIR. OKULUMUZ GEDİZ GÖKSU HATLI DOLMUŞLARININ GÜZERGAHI ÜZERİNDA YER ALMAKTADIR.
648 SOKAK NO:33 GÖKSU MAH BUCA-İZMİR
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 2 KM